Bröllop


En dag där ni och er kärlek för varandra står i högsta fokus.

Låt oss underlätta minnet med att komma ihåg alla fantastiska ögonblick ni upplever under denna händelserika och speciella dag.

Mina ögon letar ständigt efter de genuina skratten, händelserna och detaljerna ni lagt ner så mycket tid på. Vid porträttfotograferingen hjälper jag till och styr en del, men resten av dagen gör jag mitt bästa för att hitta händelserna och skratten i förväg för att på bästa möjliga vis knyta ihop säcken om berättelsen om ert bröllop.Ni avgör själva utefter mina bröllopspaket hur länge ni vill ha mig på plats. Jag har gjort mitt bästa för att hitta olika paket som uppfyller de vanligaste önskemålen för bröllop, men önskar ni skräddarsy ert paket så är frågan helt enkelt fri!

Bröllopsförfrågan


Skicka en förfrågan i god tid, inte nödvändigtvis ett år innan men gärna för att vara först på bollen, då ökar ni chansen att jag är tillgänglig just på eran bröllopsdag.

Bröllopsförfrågan


Det hela börjar med att få allt att falla på plats, känna tryggheten i att vigselplatsen är tillgänglig, lokalen är lämplig och fotografen ledig. Skicka en förfrågan i god tid, gärna ett år innan för att vara först på bollen, då ökar ni chansen att fotografen är tillgänglig just till er bröllopsdag.

Pre wedding shoot


Vid årsskiftet kommer ett första utskick utav mig för planering av vårat första möte. Vi möts upp där fotograferingen ska äga rum på er stora dag, lär känna varandra och ni får testa på att stå framför kameran. Denna dag planerar vi det mesta och ni berättar i detalj era planer och önskemål för den stora dagen.

Bröllopsdagen


En dag där ni och er kärlek för varandra står i högsta fokus. Mina ögon letar ständigt efter de genuina skratten, händelserna och detaljerna ni lagt ner så mycket tid på. Vid porträttfotograferingen hjälper jag till och styr en del, men resten av dagen gör jag mitt bästa för att hitta händelserna och skratten i förväg för att på bästa möjliga vis knyta ihop säcken om berättelsen om ert bröllop.


Bildbehandling/Leverans


Med mycket kärlek och omsorg lägger jag ner på varje bild. Sedan kommer ni få ett mail med en inbjudan till ett personligt bildgalleri fullt med bilder från er dag. Med mig som er fotograf behöver ni inte vänta flera månader på era bilder, jag garanterar en bildleverans inom 4 veckor.