Barnfoto/smash the cake

CAPTURE YOUR KIDS

"Låt oss bevara småbarnsåren som annars springer förbi"


Under en barnfotografering väljer vi antingen en plats utomhus eller så fotar vi i studion, ni bestämmer. Klä era barn i neutrala färger, helst enfärgade kläder, annars gärna med ytters lite mönster för att få en så harmonisk känsla i bilden som möjligt.


Barnfoto


Här väljer du om du vill fotografera ditt barn i studio eller utomhus. Vi kommer leka, sjunga och dansa med ditt barn genom hela fotograferingen. På så vis kommer vi bringa fram ett och annat leende. Hela fotograferingen tar vi i barnets tempo!

Smash the cake


Fotograferingen sker i studio miljö.

Du väljer själv färg på tårta och ballonger!

Vi kommer börja fotograferingen med vanliga porträtt och avsluta med att smasha tårtan och klabba ner oss rejält! Vi kommer leka, sjunga och dansa med ditt barn genom hela fotograferingen. På så vis kommer vi bringa fram ett och annat leende. Hela fotograferingen tar vi i barnets tempo!

Syskonfoto


Här väljer du om du vill fotografera dina barn i studio eller utomhus. Vi börjar fotograferingen med hela ligan och avslutar med enstaka porträtt på varje enskilt barn. Vi kommer leka, sjunga och dansa med era barn genom hela fotograferingen. På så vis kommer vi bringa fram ett och annat leende. Hela fotograferingen tar vi i barnens tempo!