F Ö R E T A G

Capture your company

Det första kunden ser när de kommer i kontakt med era produkter är bilderna, Därför är det viktigt att de kommer till sin rätt och att vi framhäver er på bästa tänkbara sätt. Bra bilder ger er kund ett första intryck för er verksamhet.

FÖRETAGSKUNDER
1 / 8

LIVA interior

Fotouppdraget bestod av att ta referens bilder på Storefactorys nya kontor som LIVA haft i inredningsuppdrag att ta fram.

1 / 8

MARKNADSFÖRING


Professionell image


För att marknadsföra ert företag på bästa sätt erbjuder jag bilder som sticker ut. Genom personliga porträtt, stilfulla stilleben, drönarbilder, inspirerande miljöbilder och aptitretande matbilder kan ni skapa en stark och engagerande närvaro i er marknadsföring. Med min flexibilitet och förmåga att leverera högkvalitativa bilder i tid, kan ni vara säkra på att vi tillsammans kommer skapa bilder som förmedlar er professionella image och attraherar era kunder.
VINDIN AB


DRÖNARFOTO

Vill du ta företagets bilder från andra perspektiv erbjuder jag även drönarfoto/film
VINDIN AB


DRÖNARFOTO

Vill du ta företagets bilder från andra perspektiv erbjuder jag även drönarfoto/film

Kontakta mig!


Kontakta mig för en offert eller om du har andra frågor.


Om du inte fått svar ifrån mig inom 3 arbetsdagar, kika gärna i skräpposten eller kontakta mig på telefon:


Email: Aysu.frohm@hotmail.com

Telefon: 072 307 58 26


PORTFOLIO


LIVA INTERIOR

PORTFOLIO


VÄSTANHEM

PORTFOLIO


GRÄNSÖ SLOTT

PORTFOLIO


BYGGKOMPANIET

PORTFOLIO


PRINCESS KONDITORI

PORTFOLIO


PESCADORES

portfolio


DESEPTEM